Meteen naar de inhoud

Seminar

Graag willen we jullie aandacht vragen voor de Bijbelstudie-seminars die we regelmatig houden. Het lijkt ons van groot belang dat we allemaal de Bijbel beter leren kennen, en tegelijk ook elkaar beter leren kennen in een ontspannen sfeer. 

Er wordt vaak behoorlijk aan je getrokken, op school, op het werk, in je relaties. De duivel kent het belang van de jeugd en trekt op allerlei sluwe manieren aan jullie (en ons allemaal), want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Maar de Heere wil jullie graag voor Zich hebben als de generatie die binnenkort het getuigenis van Zijn Gemeente actief voortzet. Wat zou het fijn zijn dat jonge mensen die door genade weten een kind van God te zijn – jullie dus ook (hopen we!) – de Heere Jezus meer liefhebben en opgroeien in het geloof, om zo in de Gemeente en in de wereld de fakkel over te nemen.

Omdat we ook bewogen zijn met de velen om ons heen die de enige Redder nog niet kennen, willen we ook tijdens elk seminar tijd reserveren voor evangelisatie: huis aan huis verspreiding, acties in winkelzones, enz. Dat doen we graag in een stad of dorp waar we een kleine gemeente kunnen helpen.

Steun van gelovigen in almelo

Dit jeugdwerk wordt gedaan met steun en instemming* van de gelovigen die samenkomen in Almelo (Christelijke bijeenkomsten, Thorbeckelaan 1.

Om hun steun voor dit werk uit te spreken zijn er in 2009 en 2013 brieven verstuurd.

Aankondiging

Zo de Heer wil zal het volgende seminar gehouden worden van
29 maart t/m 1 april 2024. Voor meer informatie zie de uitnodiging hieronder.

vooraankondiging

Zo de Heer wil, willen we graag het volgende seminar organiseren in het paasweekeinde van 2023

informatie seminar

Hier vindt je verdere informatie over het seminar. Denk hier bij aan; het thema, locatie, kosten, programma.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden

nl_NLNederlands