Meteen naar de inhoud

Conferentie

Vanaf november 2014 mochten we starten met een Bijbelstudie-conferentie die we D.V. regelmatig hopen te houden. Het lijkt ons belangrijk dat we allemaal de Bijbel beter leren kennen, en tegelijk ook elkaar beter leren kennen in een ontspannen sfeer.

Naast het werk voor de jeugd, is het fijn dat gelovigen van alle leeftijden, jong en oud, de Heere Jezus meer leren kennen, Hem meer liefhebben en opgroeien in het geloof, om zo in de Gemeente en in de wereld een getuige voor Hem te zijn. Daarvoor is het Woord van God ons voedsel, onze norm en maatstaf, onze richtlijn; en vandaar dat het openen en overdenken van dat heilige, Goddelijke Woord een belangrijke rol speelt tijdens deze conferenties. Broeders die de gave van leraar hebben gekregen zullen ons daarom in dat Woord onderwijzen.

Steun van gelovigen in Almelo

Dit werk wordt gedaan met steun en instemming van de gelovigen die samenkomen in Almelo (Christelijke bijeenkomsten, Thorbeckelaan 1). Om hun steun voor deze Bijbelstudieconferenties uit te spreken, is in juni 2014 een brief verstuurd.

Opnames bijbelstudie conferenties

Door onderstaande link te volgen, komt u op de website waar de opnames staan van de voorgaande Bijbelstudieconferenties. https://www.debijbelvoorjou.nl/bijbellezingen/

Aankondiging

Zo de Heer wil zal de volgende conferentie plaatsvinden van 10-12 november 2023.
Voor meer informatie zie de uitnodigingen hieronder.

Gift

In de aankondiging/uitnodiging is te lezen dat er een gift overgemaakt kan worden voor de onkosten van deze conferentie. Dit kan ook via iDeal door onderstaand formulier in te vullen. Voor een indicatie van de kosten verwijzen we graag naar bovenstaande uitnodiging.

nl_NLNederlands