✞ Seminar aanmelding en kosten
PDF Afdrukken

Data en programma

naar aankondiging van komende seminars - als de Heere wil en wij leven.

Aanmelding en kosten

Let op! Gewijzigde tenaamstelling voor gift: per 1 januari 2017, zie tabblad Stichting CJBW.

UPDATE: in maart 2022 is een e-mail verzonden vanwege prijsstijgingen die ook voor deze activiteit wordt doorberekend aan ons als stichting. De realistische kosten zoals genoemd in de uitnodiging voor april 2022, zijn achterhaald en aan de (te) lage kant.

Aanmelden per e-mail (o.v.v. naam, leeftijd, adres, tel.nr. e.d.) én door gelijktijdige overboeking van je gift naar rekeningnr. IBAN: NL44 RABO 0151 5824 24 (BIC: RABONL2U) t.n.v. stichting ‘Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk’ in Rijssen (voorheen: Stg. Wereldwijde Evangeliehulp, inzake Jeugdwerk Nederland), onder vermelding van: Gift seminar gevolgd door de maand en locatie van het seminar.

Na betaling staat je aanmelding vast.

Als je maar een deel van het seminar kunt komen, mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , dan geven ze het aangepaste bedrag aan je door.
Mocht je meer kunnen betalen, dan is dat fijn. Daarmee kunnen we namelijk anderen die minder hebben (scholieren, werklozen e.d.) een keertje tegemoet komen.

Aanmelding (liefst per e-mail) en contactadres:
Christelijk Jeugdwerk.nl
Banisweg 57, 7462 HX Rijssen, Nederland
e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

UPDATE: in maart 2022 is een e-mail verzonden vanwege prijsstijgingen. De realistische kosten zoals hierna genoemd, zijn achterhaald en aan de (te) lage kant.