▄▀ Bijbelstudieconferentie Kosten en aanmelding
PDF Afdrukken

Data

➭ aankondiging van komende Bijbelstudieconferenties - als de Heere wil en wij leven.

Kosten en aanmelding

Bijdrage

Let op! Gewijzigde tenaamstelling voor gift: per 1 januari 2017, zie tabblad Stichting CJBW.

UPDATE: in maart 2022 is een e-mail verzonden vanwege prijsstijgingen die ook voor deze activiteit wordt doorberekend aan ons als stichting. De realistische kosten zoals hierna genoemd, zijn achterhaald en aan de (te) lage kant.

De kosten van zo’n conferentie zijn aanzienlijk; we willen erop vertrouwen dat de Heer hierin zal voorzien. De realistische kosten zijn € 85,- per persoon (bij aankomst op vrijdag of op zaterdagmorgen) bij belegging van de kamers door 3-8 personen. Bij speciale wensen (b.v. 1 of 2 personen per kamer): vraag naar een indicatie van de reële kosten.

Door ontvangen giften kunnen we soms tegemoetkomen aan hen die dit niet kunnen betalen; ook komen we tegemoet aan ouders die met niet-verdienende kinderen (0 t/m 17 jaar) willen deelnemen: voor deze kinderen is de conferentie gratis.

Na betaling staat je aanmelding vast.

Onder de 19 jaar en geen begeleiding van ouders? Maak de genoemde bijdrage over én geef aan welke volwassene je persoonlijke begeleider / aanspreekpunt is.

Om onnodige kosten te vermijden, willen we nauwkeurig weten wie waaraan wenst deel te nemen; daarom graag overnachtingen en de maaltijden duidelijk aankruisen die van toepassing zijn (als je je opgeeft voor de hele conferentie en je komt alsnog pas zaterdagmorgen, betalen we onnodig 2 maaltijden en 1 overnachting voor niets; dat is jammer).

Bij gezinnen gaan we ervan uit dat het hele gezin aan het aangekruiste onderdeel deelneemt; zo niet: graag afwijkende aantallen doorgeven.

Aanmelden

  1. Gebruik het formulier (pagina bij de uitnodiging) en stuur dit per post of e-mail naar het contactadres.
  2. Boek gelijktijdig de gift naar rekeningnr. IBAN: NL44 RABO 0151 5824 24 (BIC: RABONL2U) t.n.v. Stichting Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk te Rijssen, onder vermelding van: ‘Gift conferentie Ambt Delden’ gevolgd door het jaar van de Bijbelstudieconferentie.
    1. Mocht je meer kunnen betalen, dan is dat fijn. Daarmee kunnen we namelijk anderen die minder hebben (scholieren, werklozen e.d.) een keertje tegemoet komen.
  3. De administratie zal daarna je aanmelding zo spoedig mogelijk bevestigen.
    Voor eventuele vragen, bel +31 (6) 51 51 21 22.
    Je kunt niet de hele tijd komen? Wat jammer zeg! Meld je ook voor kortere deelname wel even aan.

Aanmelding (liefst per e-mail) en contactadres:
Christelijk Jeugdwerk.nl
Banisweg 57, 7462 HX Rijssen, Nederland
✎ e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.