▄▀ Bijbelstudieconferentie (algemeen)
PDF Afdrukken
bible-185372_ Bijbelstudieconferentie:
   Bijbelstudies,
     maar ook
       ontspanning
         en gezelligheid

         voor iedereen van 0-99 jaar!

                                          Direct naar aankondiging van komende Bijbelstudieconferenties - als de Heere wil en wij leven.
Nederlands Deutsch

Beste lezers,

Graag willen we jullie aandacht vragen voor de Bijbelstudie - conferentie die we vanaf november 2014 D.V. regelmatig hopen te houden. Het lijkt ons van groot belang dat we allemaal de Bijbel beter leren kennen, en tegelijk ook elkaar beter leren kennen in een ontspannen sfeer.

Naast het werk voor de jeugd (kampen en seminars), is het fijn dat gelovigen van alle leeftijden, jong en oud, de Heere Jezus meer leren kennen, Hem meer liefhebben en opgroeien in het geloof, om zo in de Gemeente en in de wereld een getuige voor Hem te zijn. Daarvoor is het Woord van God ons voedsel, onze norm en maatstaf, onze richtlijn; en vandaar dat het openen en overdenken van dat heilige, Goddelijke Woord een belangrijke rol speelt tijdens deze conferenties. Broeders die de gave van leraar hebben gekregen zullen ons daarom in dat Woord onderwijzen.

Dit werk wordt gedaan met steun en instemming van de gelovigen die samenkomen in Almelo (Christelijke bijeenkomsten, Thorbeckelaan 1 [vanaf 4 december 2016 vinden alle bijeenkomsten en activiteiten plaats in het nieuwe pand]), zie hun brieven van o.a. september 2009 en voorjaar 2013. Om hun steun voor deze Bijbelstudieconferenties uit te spreken, is in juni 2014 een brief verstuurd.


Click to download in FLV format (2.51MB)